Wenkbrauwbehandelingen

 

Wenkbrauwen zijn heel kenmerkend en geven uitstraling aan het gezicht. Bij Beautysalon Albertine kunt u kiezen uit verschillende wenkbrauw behandelingen. Maar wat is het verschil hier tussen?

 

Permanente make-up

Permanente make-up of PMU: is het inbrengen van natuurlijke pigmenten in de bovenste huidlaag. Dit gebeurt met een flinterdun naaldje. Ik beheers twee technieken, de hairstrokes en de ombre-brows. Met de hairstroke techniek worden haartjes nagebootst die een natuurlijke look geven. Bij ombre-brows worden de wenkbrauwen opgevuld door schaduwtechniek, hierdoor ontstaat een strak model met kleurverloop. Met pmu kunt u wenkbrauwen corrigeren, littekens of open plekken opvullen en een wenkbrauw creëren wanneer er geen haartjes zijn. Ook als u wel wenkbrauw haartjes heeft kunt u voor pmu kiezen om de vorm te accentueren.

Tijdens pmu wordt de wenkbrauw zorgvuldig uitgetekend en wordt er gekeken naar gezichtsvormen en de wensen van de klant. Hierna wordt de kleur bepaald in overleg. Een pmu behandeling moet twee keer worden uitgevoerd om het gewenste resultaat te krijgen. Pmu blijft minimaal een jaar zitten, daarna kunt u kiezen om een touch-up te doen. Wel zijn er een aantal contra-indicaties wanneer een pmu behandeling niet kan worden uitgevoerd;

- Huidkanker in het behandelgebied of chemotherapie onder gaat
- Wanneer u een behandeling heeft ondergaan of litteken heeft in het behandel gebied binnen een jaar
- Zwangerschap of borstvoeding geeft
- Als u onder invloed bent van alcohol of drugs
- Wanneer u bloedverdunners gebruikt, altijd in overleg met uw behandelend arts
- Een bloedaandoening hebt zoals Hemofilie
- Medicatie gebruikt zoals; Cortisone, Steroïden, Accutane, Retin-A, Renova
- Een huidaandoening heeft in het behandelgebied; eczeem, psoriasis, huiduitslag, blaren
- Hart- en vaatafwijkingen
- Immuunstoornis
- (contact) allergieën

Heeft u vragen of twijfel bij een van deze of een andere aandoening waarbij u mogelijk een probleem ziet? Neem dan gerust contact met mij op.

Ik ben aangesloten bij het Langmair keurmerk en werk volgens de richtlijnen van de GGD + certificaat.

 

Hairstrokes € 295,-

Nabehandeling € 75,-

Touch-up € 115,-

Ombre-brows € 325,-

Nabehandeling € 90,-

Touch-up € 125,-  

 

Henna-brows

Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen en de huid gekleurd met henna, gemodelleerd met hars en afgesloten met een wenkbrauw make-up. Hierdoor ontstaat een mooie strakke wenkbrauw waarbij de henna ongeveer 5-10 dagen op de huid en 6-8 weken op de haar blijft zitten. Dit is afhankelijk van het huidtype. Tijdens de behandeling wordt er naar de wensen van de klant geluisterd en de mogelijkheden besproken. De behandeling duurt ongeveer 45 minuten. Ook voor henna-brows zijn de volgende contra-indicaties:

PPD-allegie
- Allergie voor noten; kruisbesmetting kan optreden
- Allergische of irritatie na een patch test
- Eerdere reacties op wenkbrauwverf, haarverf of henna
- Huidirritaties op of nabij het behandelde gebied; Zonnebrand, chemische peeling, gebruik van medicatie, eczeem, psoriasis, rosacea, acne.
- Een glucose 6-fosfaatdehydrogenase aangedoening (G6PD)
- Dagelijks gebruik van Lithium.
- Zwangerschap
- Alopecia of chemokuur

Het is mogelijk om 48-72 uur of langer voor de behandeling een patch test te doen om te kijken of u gevoelig bent voor henna.

 

Henna-brows € 42,-