Gezichtsbehandelingen

Alle gezichtsbehandelingen worden gegeven met de producten van Medex die van hoogwaardig kwaliteit zijn. Medex heeft voor ieder huidtype een aparte verzorgingslijn en de producten zijn ook verkrijgbaar in de salon voor thuisgebruik. U kunt terrecht voor advies bij Beautysalon Albertine.

 

Gezichtsbehandeling 'Basis' 

+/- 30 min. € 47,-
Reiniging – dieptereiniging – peeling – masker of massage – dag verzorging
Een frisse reiniging van het gezicht en een verwennerij met de keuze uit een masker of massage. Daarnaast is deze behandeling ook fijn om voor het eerst het contact met de schoonheidsspecialiste te ontdekken.

 

Gezichtsbehandeling 'Klassiek' 

+/- 60 min. € 62,-
Reiniging – dieptereiniging – peeling – onzuiverheden verwijderen – epileren (indien gewenst) – massage – masker - dag verzorging
Deze complete gezichtsbehandeling is een uurtje heerlijk relaxen. Eerst wordt de huid goed gereinigd om vervolgens lekker verzorgd te worden met de producten van Medex. Ook zit wenkbrauwen epileren bij deze behandeling inbegrepen.

 

Gezichtsbehandeling 'Jeugd' 

+/- 30 min. (t/m 18 jaar) € 40,-
Reiniging – dieptereiniging - peeling - onzuiverheden verwijderen – dag verzorging
Een speciale behandeling voor de jongeren die de salon willen bezoeken. Of een goede vervolg behandeling op een acne behandeling van 60 minuten.

 

Gezichtsbehandeling 'Acne'

+/- 60 min. € 58,-
Reiniging – dieptereiniging – stomen – onzuiverheden verwijderen – acne masker – dag verzorging
Heb je last van een onzuivere huid of acne, dan is deze behandeling zeer geschikt. Ik gebruik producten van Medex die voor dit huidtype geschikt zijn en verzorg de onzuivere gedeeltes van de huid.

 

Gezichtsbehandeling 'Bindweefsel'

+/- 75 min. € 80,-
Reiniging  - dieptereiniging - fruitzuurpeeling - Masqué Membraneux (collageen vliesmasker) - essentiële olie - bindweefselmassage met bindweefselcrème - dagverzorging
Een bindweefsel (anti-aging) behandeling is een effectieve behandeling voor de verslapte en slecht doorbloede huid. Dieper gelegen stamcellen in de huid worden geactiveerd en deze behandelling gaat rimpels en grove porien tegen, ook heeft het een positieve werking op littekens.