Nagelbehandelingen

 

Bij Beautysalon Albertine kunt u ook terecht om uw nagels te laten stylen. Heeft u altijd al mooie en verzorgde nagels willen hebben, heeft u last van nagelbijten of wilt u voor een feestje uw nagels gestyled hebben, dan kunt u hiervoor een afspraak bij mij maken. 

 

Acryl-gel nagels

Acryl-gel is een nieuw systeem kunstnagels in de nagelbranche, dit product heeft de stevigheid van acrylnagels en de flexibiliteit van gelnagels, maar onderscheid zich op verschillende punten dan de bekende gel of acrylnagels. Het is geurvrij, lichter van gewicht en door de structuur van de pasta ontstaat er minder lifting. U kunt kiezen uit een nagelversteviging of een nagelverlenging. Na ongeveer 3 tot 4 weken kunt urmde nagels opvullen en zien ze er weer als nieuw uit. Acryl-gel nagels zijn geschikt voor vrouwen/meiden vanaf 16 jaar

Nieuwe set met verlenging € 65,-

Nieuwe set met versteviging € 55,-

Opvullen € 46,-

 

Gellak nagels

Wilt u liever geen kunstproduct maar wel dat uw nagels er verzorgd uit zien, dan kunt u voor gellak kiezen. Gellak is een soort nagellak wat onder een UV/LED-lamp uithard. Het gebruik van verschillende lagen lak leidt ertoe dat dit steviger is en daardoor kan het ongeveer 3 tot 4 weken blijven zitten. Gellak geeft een natuurlijke uitstraling op de nagels.

Gellak + verwijderen € 36,-

Gellak verwijderen € 18,-