• spiegeltje
  • schoonheidssalon
  • medex-desensible
  • albertine
  • makeupheader

Wunder 2

Een nieuw makeup merk bij Beautysalon Albertine is: Wunder2.

Wunder2 staat bekent om haar langhoudende makeup en hoog gepigmenteerde kleuren. De producten die verkrijgbaar zijn bij Beautysalon Albertine zijn de volgende:

  • Wunderbrow: Een semi permanente wenkbrauwgel waar je de wenkbrauw mee kunt styleren, modeleren, opvullen en kleuren. Door haarachtige vezels en speciaal behandelde pigmenten zorgt dit product dat het perfect hecht aan de huid waardoor het zeker 2 dagen blijft zitten, mits u het verwijderd met een cleanser. De Wunderbrow is veegproof, waterproof en zweetproof en verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren.
  • Super stay liner: Een eyeliner die 24-uur houdbaar is en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Omdat de super stay liner een ultra-glijdende formule heeft, brengt dit erg fijn aan rond de ogen. Door de hoge pigmentatie in kleuren, krijg je een mooie look en door de te kiezen voor een metallic-liner of glitter-liner maak je je make-up nog iets sprankelender.
  • Prime & Behold: Een mooie basis voor de makeup. Dit product zorgt ervoor dat je makeup de hele dag mooi blijft zitten, dat glitter niet vervagen en dat je makeup waterproof is en niet afgeeft. Door de mooie parelmoerkleur van dit product glanst de huid en onstaat er een frisse look. De prime & behold kan onder elk gewenst makeup product, denk hierbij aan: rouge, oogschaduw en zelfs de lippen.

De bovengenoemde prodcuten zijn verkrijgbaar bij Beautysalon Albertine, u kunt ook langs komen om de producten te ervaren of voor een uitleg hierover.

Beautysalon Albertine

 

 

Tel: 0613548149

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag

Behandelingen alleen op afspraak

Er is een pinapparaat aanwezig.

De salon zit op de eerste verdieping en is bereikbaar met een trap.

Schoonheidssalon Albertine Terschelling op Facebook Schoonheidssalon Albertine Terschelling op TwitterSchoonheidssalon Albertine op Google+