• nagels

Nagelverzorging

 

Acrylnagels

Heeft u last van nagelbijten of wilt u gewoon mooie verzorgde en stevige nagels dan is acryl een goede oplossing. U kunt kiezen voor een french manicure, overlay of design nagels met glitters. Acryl nagels zijn zeer stevig en u kunt er vrijwel alles mee doen, na 3 tot 4 weken als de nagels zijn uitgegroeid kunt u ze weer laten opvullen en zien ze er weer als nieuw uit. Acrylnagels zijn geschikt voor vrouwen/meiden vanaf 16 jaar.

  • Acrylnagels nieuwe set    € 52,-
  • Acrylnagels opvullen       € 37,-

Acryl-gel

Acryl-gel is een nieuw systeem kunstnagels in de nagelbranche, dit product heeft de stevigheid van acrylnagels en de flexibiliteit van gelnagels, maar onderscheid zich op verschillende punten dan de bekende gel of acrylnagels. Het is geurvrij, lichter van gewicht en door de structuur van de pasta ontstaat er minder lifting. Tijdens een omscholing heb ik mijn certificaat acryl-gel behaald na een theorie en praktijk beoordeling. U kunt kiezen voor french manicure, overlay of een gellak over het product.

  • Acryl-gel nieuwe set versteviging    € 47,-
  • Acryl-gel opvullen                              € 37,-

Gellak

Wilt u liever geen kunstproduct maar wel dat uw nagels er verzorgd uit zien, dan kunt u voor gellak kiezen. Gellak is een soort nagellak wat onder een UV/LED-lamp uithard. Het gebruik van verschillende lagen lak leidt ertoe dat dit steviger is en daardoor kan het ongeveer 2 weken blijven zitten. U kunt ook kiezen voor french manicure, design nagels of een effen kleur. Gellak kan ook op teennagels, dit kan erg lang blijven zitten en ziet er mooi en verzorgd uit en is bijvoorbeeld leuk voor in de zomer.

  • Gel lak                       € 27,-
  • Gel lak verwijderen € 17,-

Voor het plaatsten van onherkenbare foto's vraagt Beautysalon Albertine mondeling toestemming aan mijn klanten. Mochten zij willen dat de foto verwijderd wordt, dan kan men persoonlijk contact met mij opnemen via: 0613548149 Mocht u verder nog vragen hebben ben ik op dit telefoonnummer bereikbaar.

 

 

 

Beautysalon Albertine

 

 

Tel: 0613548149

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag

Behandelingen alleen op afspraak

Er is een pinapparaat aanwezig.

De salon zit op de eerste verdieping en is bereikbaar met een trap.

Schoonheidssalon Albertine Terschelling op Facebook Schoonheidssalon Albertine Terschelling op TwitterSchoonheidssalon Albertine op Google+