• make-up

Permanente make-up

Wenkbrauwen zijn heel kenmerkend en geven uitstraling aan het gezicht. Met een permanente make-up behandeling kunt u volle en strakke wenkbrauwen creëren. Maar wat is permanente make-up eigenlijk?

Permanente make-up of PMU is het inbrengen van natuurlijke pigmenten in de bovenste huidlaag. Dit gebeurt met een flinterdun naaldje. Ik beheers twee technieken, de hairstrokes en de ombre-brows. Met de hairstroke techniek worden haartjes nagebootst die een natuurlijke look geven. Bij ombre-brows worden de wenkbrauwen opgevuld door schaduwtechniek, hierdoor ontstaat een strak model met kleurverloop. Wie kiest voor permanente make-up?

Permanente make-up is de oplossing om uw wenkbrauwen altijd op orde te hebben. Wanneer u niet meer iedere dag uw wenkbrauwen wilt bij tekenen. Of als u vaak sport, zwemt of naar de sauna gaat is het ideaal. Maar ook als u smalle of ongelijke wenkbrauwen heeft, dan kan dit gecorrigeerd worden. Als er geen wenkbrauw is, wordt er een nieuwe wenkbrauw gecreëerd door deze haartje voor haartje op te bouwen. Heeft u een litteken of mist u een stukje van de wenkbrauw, dan kan dit ook opgevuld worden. Ook als u volle wenkbrauwen heeft en dit wilt behouden, kunt u kiezen voor permanente make-up om de wenkbrauw nog meer de accentueren. 

Tijdens de behandeling wordt er goed geluisterd naar de wensen van de klant. Er wordt gekeken naar de ogen en de vorm van het gezicht. Eerst worden de wenkbrauwen heel precies uitgetekend. Wanneer de klant en stylist tevreden zijn, wordt de kleur gekozen. Bij het uitkiezen van de kleur wordt gekeken naar huid- en haartype.

Het zetten van permanente make-up bestaat uit minimaal 2 behandelingen. Dit is nodig om het gewenste resultaat te creëren. Na de eerste behandeling moet de huid genezen en heeft het tijd nodig om het pigment op te nemen.Het is belangrijk dat de wenkbrauw niet in aanraking komt met water en zonlicht. Na 4 à 5 weken volgt een nabehandeling. Mocht het resultaat niet voldoende zijn dan volgt er een tweede nabehandeling. De wenkbrauwen zullen ongeveer 1 tot 3 jaar blijven zitten. Daarna kan er gekozen worden voor een touch-up om bij te werken.

Ik ben aangesloten bij het Langmair keurmerk en werk volgens de GGD richtlijnen + certificaat.

 

Hairstrokes

Een mooie behandeling als u graag een natuurlijk resultaat wilt. De hairstrokes lijken net echte haartjes.

Hairstrokes:         € 250,-
Nabehandeling:  €   75,-
Touch-up:             € 115,-

De hairstroke bestaat uit 2 behandelingen. 

Ombre-brows

Ombre-brows zijn strakke wenkbrauwen. Er wordt gewerkt met schaduwen van donker naar licht. De aanzet is lichter, het onderste gedeelte en het uiteinde zijn donkerder. Het ziet eruit alsof de wenkbrauwen ingetekend zijn, daarom wordt het ook wel powder-brows genoemd.

Ombre-brows:    € 280,-
Nabehandeling:  € 90,-
Touch-up:             € 125,-

 

 

 

 

Beautysalon Albertine

 

 

Tel: 0613548149

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag

Behandelingen alleen op afspraak

Er is een pinapparaat aanwezig.

De salon zit op de eerste verdieping en is bereikbaar met een trap.

Schoonheidssalon Albertine Terschelling op Facebook Schoonheidssalon Albertine Terschelling op TwitterSchoonheidssalon Albertine op Google+