• gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

Alle gezichtsbehandelingen worden gegeven met de producten van Medex die van hoogwaardig kwaliteit zijn. Medex heeft voor ieder huidtype een aparte verzorgingslijn en de producten zijn ook verkrijgbaar in de salon voor thuisgebruik. U kunt terrecht voor advies bij Beautysalon Albertine.

Gezichtsbehandeling ‘Basis’

30 min. € 34,-

Reiniging – dieptereiniging – peeling – masker of massage – dag verzorging

Een frisse reiniging van het gezicht en een verwennerij met de keuze uit een masker of massage. Daarnaast is deze behandeling ook fijn om voor het eerst het contact met de schoonheidsspecialiste te ontdekken.

Gezichtsbehandeling ‘Klassiek’

60 min. € 50,-

Reiniging – dieptereiniging – peeling – onzuiverheden verwijderen – epileren (indien gewenst) – massage – masker - dag verzorging

Deze complete gezichtsbehandeling is een uurtje heerlijk relaxen. Eerst wordt de huid goed gereinigd om vervolgens lekker verzorgd te worden met de producten van Medex. Ook zit wenkbrauwen epileren bij deze behandeling inbegrepen.

Gezichtsbehandeling ‘Deluxe’

90 min. € 68,-

Reiniging – dieptereiniging – peeling – onzuiverheden verwijderen – epileren (indien gewenst) – Uitgebreide massage met shiatsu drukpunten – uitgebreid masker met ampul – dag verzorging

Overige ampul mee naar huis €6,- erbij

Een heerlijk uitgebreide gezichtsbehandeling om anderhalf uur verwend te worden. Er worden exclusieve producten van Medex gebruikt die uw huid een oppepper geven. Deze behandeling is om heerlijk tot rust te komen met een extra lange massage met shiatsu drukpunten.

Gezichtsbehandeling 'Jeugd'

30 min. (t/m 18 jaar)€ 25,-

Reiniging – dieptereiniging - peeling - onzuiverheden verwijderen – dag verzorging

Een speciale behandeling voor de jongeren die de salon willen bezoeken. Of een goede vervolg behandeling op een acne behandeling van 60 minuten.

Acne behandeling

60 min. € 48,-

Reiniging – dieptereiniging – stomen – onzuiverheden verwijderen – acne masker – dag verzorging

Heb je last van een onzuivere huid of acne, dan is deze behandeling zeer geschikt. Ik gebruik producten van Medex die voor dit huidtype geschikt zijn en verzorg de onzuivere gedeeltes van de huid.

Bindweefsel behandeling

75 min. € 70,-

Reiniging  - dieptereiniging - fruitzuurpeeling - Masqué Membraneux (collageen vliesmasker) - essentiële olie - bindweefselmassage met bindweefselcrème - dagverzorging

Een bindweefsel (anti-aging) behandeling is een effectieve behandeling voor de verslapte en slecht doorbloede huid. Dieper gelegen stamcellen in de huid worden geactiveerd en deze behandelling gaat rimpels en grove porien tegen, ook heeft het een positieve werking op littekens.

 

Beautysalon Albertine

 

 

Tel: 0613548149

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag

Behandelingen alleen op afspraak

Er is een pinapparaat aanwezig.

De salon zit op de eerste verdieping en is bereikbaar met een trap.

Schoonheidssalon Albertine Terschelling op Facebook Schoonheidssalon Albertine Terschelling op TwitterSchoonheidssalon Albertine op Google+